Egyedülálló megoldást kínál sok ember problémájára a Catalase: a hirtelen őszülés nem természetes folyamat, hiszen azt a kataláz enzim hiánya okozza. A Catalase sikeresen veszi fel a harcot az őszülés ellen, hiszen ott hat, ahol szükség van rá: a hajhagymáknál. Hogy a hatás valós, azt vásárlóink is bizonyítják: az ő véleményeikből szemezgettünk.

Miért őszülünk?

Mielőtt megnéznénk, mik is a vélemények a Catalase-ról, fontos megismételni, miért őszülünk. Az őszülés nem természetes folyamat, hanem a hajszálakban a fejbőrben felgyülemlik a hidrogén-peroxid, amikor lecsökken a hajszálak kataláz enzim tartalma, így nem tudja lebontani a megfelelő mennyiségű anyagot, ami a hajszálak színének fakulásához, azaz őszüléshez vezet.

A kataláz enzim pótlással visszafordítható, ilyen a Catalase kapszula. Mivel belsőleg alkalmazandó, így hasznosul az enzim a legjobban. Erős antioxidáns, ami nem csak a hajunkra, de az egész testünkre jótékony hatással van. A vélemények a Catalase-ról megoszlanak, hiszen sokan nem hisznek egy természetesnek vélt folyamat megállításában. Eredményességét vizsgálati eredmények is alátámasztják, ráadásul a hozzánk is befutott vélemények is mutatják, a Catalase működik!

Lássuk a véleményeket a Catalase-ról!

“Nem csalódtam”

Anna sokat hallott már a róla, és mivel ő is őszüléssel küzd, kipróbálta. Véleménye a Catalase-ról: nem csalódtam!

őszülés ellen Catalase-zal

Heni már 2 hónap után látta a javulást. Véleménye a Catalase-ról: az őszülés 5 hónap után teljesen eltűnt.

Nem női vitamin

Attila véleménye a Catalase-ról magáért beszél: ” Szuper készítmény! … Kicsivel több, mint 5 hónap alatt rendbe tett.”

“A férjemmel együtt kezdtük el, neki hamarabb látványos volt, de nekem is néhány hónap alatt visszafordította az őszülést” – ez már Marika véleménye volt a Catalase-ról, amit férjével közösen használt.

Egybehangzó véleményt küldött nekünk a Catalase-ról Andrea és Enikő, akik azt emelték ki, hogy megszűnt a bosszantó őszülés, és a szín a hajtöveknél is visszajött.

És hogy mi a mi véleményünk a Catalase-ról? Mielőbb próbálja ki!

A termékről további véleményeket megnézheti az oldalon.