Menu
Your Cart

MIndent a Catalaseról RSS Feed

16 Oct Hajhullás ellen koffein? De nem csak arra!
toldimiki 0 5
A koffein hatásai között kevés szó szokott esni a hajhullásról és a hajápolásról. Eddig, ugyanis most megmutatjuk, miért is érdemes komolyan beszélni ..
01 Oct Ne csak igyuk! Mire jó még a kamilla tea?
toldimiki 0 21
Sokan nem veszik komolyan, milyen – valós – jótékony hatásai lehetnek a gyógynövényeknek. A kamilla is hasonló cipőben jár, hiszen sokan csak annyit t..
25 Sep Viszlát, zsíros haj - Okok és megoldás egy helyen!
toldimiki 0 23
Nem csak esztétikailag zavaró a zsíros haj, de a kezelése is nagyon nehéz, ráadásul fontos azt is kideríteni, mi okozza a zsírosodást. Ennek, és megel..
21 Sep Hajszárítás-kisokos: 10 tipp és szabály
toldimiki 0 18
A hajszárítás mindenki életében egy rutinos művelet, bár a hosszú hajú nőknek sokszor kínszenvedés. Szeretnénk rajta minél gyorsabban túl lenni, de ek..
05 Sep A hajvasalás aranyszabályai
toldimiki 0 29
Minden egészséges hajat megviselhet a gyakori hajvasalás. Főleg, ha még rosszul is csináljuk. Így aztán még súlyosabb roncsolódást érhetünk el. Most e..
25 Aug Hajpakolás házilag – íme 10 bevált recept
toldimiki 0 36
Ezreket elköltünk arra, hogy szép és egészséges legyen a hajunk, pedig nem is gondolnánk, milyen egyszerű a hajpakolás házilag. Nem csak egyszerű, pén..
30 Jul Hajnövesztő vitamin: használod, pedig nem is tudsz róla
toldimiki 0 49
A hajnövesztő vitamin sokak fejében még ma is valamilyen luxus hóbortként él. Sokan még így tekintenek rá, pedig többségük persze használja, legfeljeb..
14 Jul Intő jel lehet a fejbőr viszketés
toldimiki 0 43
Önmagában még nem baj a fejből viszketés, de komoly dolgot is előre jelezhet. Így semmiképp nem érdemes félvállról venni.Ha a fejbőr természetes nedve..
01 Jul Így csináld, hogy tökéletes legyen: 5 konty készítés, ami nem károsítja a hajat
toldimiki 0 112
Sokan azt hiszik, hogy a leggyorsabb megoldás a legjobb is. Egy gyorsan összefogott copf vagy a rossz konty készítés súlyosan károsíthatja a hajat: ak..
24 Jun Küzdelem vagy vágy az ősz haj? 5+1 tipp mindkettőre!
toldimiki 0 123
Manapság fénykorát éli az ősz haj! Na nem a gyorsan öregedő társadalom miatt, hanem mert rengeteg fiatal festeti őszre, vagy ahogy a fodrászok hívják,..
08 Jun A hajnövesztő sampon segít a türelmetleneknek
toldimiki 0 109
Nem minden helyzetben van szükség hajnövesztő sampon használatára, bár rosszat biztosan nem teszünk neki. Természetes időközönként hullik a hajunk, ug..
14 May A szelén hatása nem csak hajhulláskor érdekes
toldimiki 0 128
A szelén hatása általában akkor kerül csak szóba, amikor valamilyen hajat érintő problémánk adódik: kopaszodás, hajhullás, hajtöredezés. A szelén pedi..
1 - 12 termék (23 tétel / 2 oldal)
<>
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png