Menu
Your Cart

MIndent a Catalaseról RSS Feed

11 Sep Te eddig jól használtad a hajcsatot? Most kiderül!
toldimiki 0 7
Hajcsatok használata számos előnnyel jár, és sokan kedvelik őket különböző hajformázási célokra. Károsíthatja is a hajat, ha rosszul, ha sokat, vagy h..
31 Aug Ezért fontos a kollagén a hajadnak!
toldimiki 0
A kollagén egy rendkívül fontos fehérje az emberi testben, amelynek számos szerepe van, köztük a bőr, a haj és a körmök egészségének támogatása. A haj..
25 Aug Zsidró Tamás szerint ez a gyönyörű haj titka!
toldimiki 0 14
Mindenkivel történ már olyan, hogy nem olyan frizurával távozott a fodrásztól, mint amilyenről álmodott. Pedig lehet, hogy a fodrász pont azt vágta, a..
31 Jul Nyári hajápolás - 10 tipp, amivel nem hibázhatsz!
toldimiki 0 17
A nyár igazi kihívás a hajnak, hiszen ha sokat formázzuk, akkor a megerősödött környezeti hatásokkal együtt sokkal gyorsabban roncsolódik. A nyári haj..
15 Jul Ezek a nyári frizura trendek 2023-ban!
toldimiki 0
Fontos, hogy nyáron is sugározzon rólunk a magabiztosság. Ebben a hajunk nagy segítségre van, hiszen a nyaraláskor is szeretnénk a legjobb formánkban ..
27 Jun Sörélesztő: a rugalmas, szép haj titka
toldimiki 0 75
A sörélesztő a B-vitaminok tárháza, amely segít a szép haj, az ép körmök és az egészséges bőr megőrzésében.A sörélesztő egy gombaféle, amit az egysejt..
20 Jun A hajunk is megmutatja a kalcium hiányt!
toldimiki 0 52
Még mindig kevesen hiszik el, hogy a szépség belülről fakad. Ezt szó szerint érdemes érteni, ugyanis ha fontos tápanyagokból hiányt szenved a szerveze..
19 May Vékony szálú haj nem feltétlen átok - bebizonyítjuk!
toldimiki 0 67
A vékony szálú haj sok nő rémálma: mert ha vékony, nehéz kezelni, nehéz egészségesen tartani, nem formázható, és "csak úgy van". Nos, ezek részben tév..
04 Apr Így lesz tökéletes a száraz haj ápolása!
toldimiki 0 128
Ahogy a zsíros haj, úgy a töredezett, száraz haj is zavaró - saját magunknak és a külvilágnak is. A száraz haj ápolása sokszor kínszenvedésnek tűnik, ..
04 Apr Ezek a legjobb frizura trendek 2023-ban!
toldimiki 0 54
Legyen hosszú vagy rövid, a frissesség, a fiatalság, a játékosság egyaránt jellemzi a frizura trendeket 2023-ban! Visszatérnek az olyan klasszikusok, ..
28 Feb Így lesz tökéletes az otthoni hajfestés - tippek!
toldimiki 0 157
Sokan bátorkodnak az otthoni hajfestés nehézségeivel szembeszállni. Főleg az utóbbi évek hozott ebben változást, hiszen sokáig alig lehetett fodrászho..
18 Feb Hajnövesztő szerek: így tudod meg, hogy hatásos-e?
toldimiki 0 169
Ha minden rendben van, akkor havonta egy-másfél centit nő a hajunk. Ha viszont nincs, hajnövesztő szerre lehet szükségünk. De tényleg hatásosak? És ho..
1 - 12 termék (64 tétel / 6 oldal)
<>
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png