Menu
Your Cart

MIndent a Catalaseról RSS Feed

24 Jun Küzdelem vagy vágy az ősz haj? 5+1 tipp mindkettőre!
toldimiki 0 12
Manapság fénykorát éli az ősz haj! Na nem a gyorsan öregedő társadalom miatt, hanem mert rengeteg fiatal festeti őszre, vagy ahogy a fodrászok hívják,..
08 Jun A hajnövesztő sampon segít a türelmetleneknek
toldimiki 0 6
Nem minden helyzetben van szükség hajnövesztő sampon használatára, bár rosszat biztosan nem teszünk neki. Természetes időközönként hullik a hajunk, ug..
14 May A szelén hatása nem csak hajhulláskor érdekes
toldimiki 0 33
A szelén hatása általában akkor kerül csak szóba, amikor valamilyen hajat érintő problémánk adódik: kopaszodás, hajhullás, hajtöredezés. A szelén pedi..
02 May Biotin a szép és egészséges haj kulcsa
toldimiki 0 47
Tudod, mi a biotin? H-vitaminként biztosan jobban ismered, hiszen a B-vitamin komplex család tagja. Bár – sajnos – kevés szó esik róla, mégis elengedh..
13 Apr Hajszínező sampon hatásos az ősz hajszálak ellen?
toldimiki 0 60
A hajszínező sampon jut mindenkinek legelőször eszébe, aki meglátja az első ősz hajszálát. De valóban hatásos? A hajhullás elleni sampon bizonyította ..
04 Apr Hajhullás elleni vitamin – 5 tipp, hogy mi kell a hajadnak!
0 57
Hajhullást sokszor vitaminhiány okozza, ezért érdemes tudni, melyik tartozhat a klasszikus „hajhullás elleni vitamin” közé. Sokan nem tudják, mihez is..
18 Mar Mutatunk 5 érvet, miért hatásos a hajhullás elleni sampon
0 94
A hajhullás természetes folyamat, a hajunknak ugyanis szüksége van az időszakos felfrissülésre, megújulásra. Ez tavasszal és ősszel intenzívebb, ettől..
03 Mar Hajhullás okai - 10+1 dolog, ami a hátterében állhat
toldimiki 0 88
Bizonyos időközönként a hajunknak is szüksége van a megújulásra. Ez a természetes hajhullás oka annak, hogy főként ősszel és tavasszal intenzívebb hul..
24 Feb Ezek leggyakrabban az őszülés okai
0 559
Őszülés folyamataKöztudott hogy a melanin a haj festékanyaga, ami a hajhagymákban termelődik. Nagyon hosszú és bonyolult út mire eljut a hajszálakba. ..
24 Feb Mindent a kataláz enzimről
0 1062
A kezdetekA hidrogén-peroxidot az 1800-as évek elején Thenard és Gay-Lussac állította először elő.Thernard a kísérletében bizonyította, hogy a növényi..
24 Feb Vélemények a Catalase-ról – 5 sikertörténet az őszülés ellen
0 576
Egyedülálló megoldást kínál sok ember problémájára a Catalase: a hirtelen őszülés nem természetes folyamat, hiszen azt a kataláz enzim hiánya okozza. ..
24 Feb Ezek lehetnek a korai őszülés okai - 5 rizikófaktor
0 337
Ugye te is mondtad már, hogy "Ebbe beleőszülök?" Sokan a stresszt okolják az őszülésért, de a korai őszülés okai akár sokkal komolyabbak is lehetnek: ..
1 - 12 termék (14 tétel / 2 oldal)
<>
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png