Menu
Your Cart

MIndent a Catalaseról RSS Feed

30 Apr Van megoldás: a múlté a zsíros haj!
toldimiki 0
Mitől lesz a zsíros haj? Nehéz kideríteni, és sokszor nehéz kezelni is. Ezért nem csak akkor zavaró, ha ránézünk, hanem ha nehéz kideríteni a zsírosod..
20 Apr Hajhullás elleni vitaminok: amire minden hajnak szüksége van
toldimiki 0 11
A hajhullás elleni vitaminok sora igen széles, de sokszor egymásra is épülnek, így nem lehet csak egyet kiválasztani, hogy én mondjuk csak A -vitamint..
30 Mar Tojásos hajpakolás: így állítsd meg a hajhullást!
toldimiki 0 42
50-60 forintos tojásnál nem is gondolnánk arra, hogy a hajunkra kenjük. Pedig egy tojásos hajpakolás felveszi a harcot a hajhullással szemben, és segí..
23 Mar Hővédő: nem minden
toldimiki 0 27
A hővédő sok férfiaknak biztosan a sapkát jelenti, a nők viszont pontosan tudják, hogy fontos kellék a fürdőszobában. Sokak szerint felesleges annyi v..
28 Feb B2-vitamin: nem csak a hajunk örül neki
toldimiki 0 43
Rengetegszer érezhetünk fáradtságot, szédülést, amelynek hátterében lehet, hogy csak a front áll, de akár vitaminhiány is okozhatja. A B2-vitamin lehe..
20 Feb Női kopaszodás: ne szégyelljük, kezeljük!
toldimiki 0 62
Sokakat érint, mégis keveset beszélünk a természetest meghaladó hajhullásról. A női kopaszodás ugyanúgy sokakat érint, mint férfi társainkat, mégis so..
26 Jan Ősz haj: amit sose tegyél vele!
toldimiki 0
Az ősz haj sokakat elrettent, pedig a legszebb dolog méltósággal megöregedni. Sokan még mindig az öregedéssel hozzák összefüggésbe az őszülést, pedig ..
31 Dec Mutatjuk: az őszülés leggyakoribb okai
toldimiki 0 91
Hogyan zajlik az őszülés?A haj festékanyaga a melanin, ami a hajhagymákban termelődik, innen jut el a hajszálak végébe is. Amikor ez az anyag nem megf..
20 Dec Erre nem gondolnál, mire jó még a rozmaring!
toldimiki 0 108
A legtöbb gyógynövény számos jótékony hatással bír. A rozmaring leginkább a sütés-főzés kapcsán lehet ismerős, de kevesen tudják róla, hogy remek hajn..
24 Nov Zsíros hajra csalán tea!
toldimiki 0 94
A csalán sokaknak csak egy olyan növény, amit jó messzire elkerülni, mert a hangyasav miatt csíp, és kiütéses lesz a bőrünk tőle. Pedig sokkal több mi..
14 Nov Hajerősítésre agávé? Naná!
toldimiki 0 84
Ha agávé, akkor tequila. De nem kizárólag, hiszen igen szerteágazó a felhasználása. Köztük a szépségiparnak is komoly alapanyaga.Amit az agávéról tudn..
31 Oct A citrom hatása nem csak megfázáskor jó
toldimiki 0 111
Sokan azt hiszik, hogy a citrom kizárólag a C-vitamin tartalmáról híres. A citrom hatása viszont sokkal szerteágazóbb, mintsem csak megfázásnál igyunk..
1 - 12 termék (35 tétel / 3 oldal)
<>
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png