Menu
Your Cart

MIndent a Catalaseról RSS Feed

19 May Vékony szálú haj nem feltétlen átok - bebizonyítjuk!
toldimiki 0 5
A vékony szálú haj sok nő rémálma: mert ha vékony, nehéz kezelni, nehéz egészségesen tartani, nem formázható, és "csak úgy van". Nos, ezek részben tév..
04 Apr Így lesz tökéletes a száraz haj ápolása!
toldimiki 0 43
Ahogy a zsíros haj, úgy a töredezett, száraz haj is zavaró - saját magunknak és a külvilágnak is. A száraz haj ápolása sokszor kínszenvedésnek tűnik, ..
04 Apr Ezek a legjobb frizura trendek 2023-ban!
toldimiki 0 16
Legyen hosszú vagy rövid, a frissesség, a fiatalság, a játékosság egyaránt jellemzi a frizura trendeket 2023-ban! Visszatérnek az olyan klasszikusok, ..
28 Feb Így lesz tökéletes az otthoni hajfestés - tippek!
toldimiki 0 44
Sokan bátorkodnak az otthoni hajfestés nehézségeivel szembeszállni. Főleg az utóbbi évek hozott ebben változást, hiszen sokáig alig lehetett fodrászho..
18 Feb Hajnövesztő szerek: így tudod meg, hogy hatásos-e?
toldimiki 0 84
Ha minden rendben van, akkor havonta egy-másfél centit nő a hajunk. Ha viszont nincs, hajnövesztő szerre lehet szükségünk. De tényleg hatásosak? És ho..
17 Feb E-vitamin: amitől a hajunk is szárnyra kap!
toldimiki 0 50
Rengeteg szó esik arról, hogy testünket nem csak kívülről, hanem belülről is megfelelően kell ápolni. Nem kell temérdek csodaszer, elég olyan alap dol..
29 Dec Zsíros korpa: amikor segítségért kiált a haj
toldimiki 0 92
A felnőttek közel felét érinti a korpa, de még most is alig merünk beszélni róla. De mitől lesz száraz vagy zsíros korpa a fejünkön? Ezt nézzük most m..
10 Dec Hajhagyma: így erősítsd otthon!
toldimiki 0 62
Hányszor hallottuk már mi is: egy jó ház egy jó alappal kezdődik! A hajunk se lehet tökéletes, ha a hajhagyma nem megfelelő. A hajhagymák erősítéséről..
30 Nov Hajszínező sampon: hitek, tévhitek. Érdemes vagy nem érdemes?
toldimiki 0 97
Ha meglátjuk az első ősz hajszálat, egy dolog biztosan az eszünkbe jut: a hajszínező sampon. Sokan egyértelműen ajánlják, mások úgy vélik, hogy teljes..
23 Nov Csalán, mint a hajunk csodaszere!
toldimiki 0
A csalán kapcsán biztosan nem a haj az első, amiről beszélni fogunk, sokkal inkább az a kép villan be, hogy kiütéses lesz tőle a lábunk, ha túra alkal..
31 Oct Tudtad, hogy a B-vitamin hiány hajhullást okozhat?
toldimiki 0 109
A hajhullás vezető oka valamilyen vitaminhiány, például B-vitamin, aminek a szintjét még a kávé vagy a cukor is befolyásolja. Nőknél a hajhullás vezet..
30 Oct Férfi hajápolás: útmutató mindenkinek!
toldimiki 0 138
Bár sokak szerint csak a nők foglalkoznak a frizurájukkal, igenis fontos a férfi hajápolás is. Sokak szerint a férfi hajápolás annyiból áll, hogy ross..
1 - 12 termék (57 tétel / 5 oldal)
<>
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png