Legyen hosszú vagy rövid, a frissesség, a fiatalság, a játékosság egyaránt jellemzi a frizura trendeket 2023-ban! Visszatérnek az olyan klasszikusok, mint a bob vagy a tépett hajvágás, de igazi különlegességeket is tartogat nekünk ez a tavasz és nyár. 

Frizura trendek 2023 - van, ami sose megy ki a divatból

bob talán az egyik olyan fizura, amely sose megy ki a divatból. Mindig megújul, így a frizura trendek 2023-as válogatásába is belekerül. Idén az egyik legmagabiztosabb stílus, a power bob, amely kifejezetten határozott kiállást ad viselőjének. A középen elválasztott, nagyjából egyforma tincsek alul tépettek lehetnek. Az egyik leghíresebb képviselője a fazonnak kétség kívül Hailey Bieber

Hogy ne menjünk messzire: a bob '60-as éveket idéző fazonja soknak és dúsnak láttatja a hajat, köszönhetően laza viselésének, és a nem pont középen történő elválasztásának. 

2000-es években nagy népszerűségnek örvendett a választék. Úgy jósolják, hogy ez a frizura újra divatba jön idén, főleg akkor, ha a haj az arcot keretezve tépett, vagy nagyon egyenes, lelapuló, esetleg kontyba fogva.

A frizura trendek 2023-as sorából nem hiányozhatnak a lófarkak sem. Itt aztán minden megtalálható, amiről azt hittük, hogy kiment a divatból. Itt lesz például a nagyon magas, egyenes lófarok, ahol a gumimt egy körbe tekert tinccsel takarjuk el

Fiataloknál és időseknél is remek választás, így biztosan tovább viseli mindenki a pixie-t. Bár egy kevésbé vad, sokkal lágyabb változatát jósolják idénre.

Újítások

shag alig egy éve indult hódító útjára, és azóta sem állt meg. A frizura trendek 2023-as legjobbjai közé is befér ez az igazán bohém firzura, amely furcsa mód fent dús, alul ritkásabb vágással készül.  Ez a stílus akkor is működik, ha hosszú hajról van szó.

A shag és a mullet keverékének tekinthető a mod, amely idén robbant be a trendekbe. Az erősen tépett, szinte kócos  hatást keltő haj kifejezetten stílusos, viszont nem mindenkinek: ha vékony szálú a hajad és/vagy kevés, akkor ne válaszd ezt a stílust. 

Kifejezetten érdekes újra találkozni a 70-es évek Charlie angyalaival, vagyis Farrah Fawcettel, legalábbis ami a hajstílust illeti. A szőke, hatalmas loknikat, hullámokat tartalmazó haj rendkívül macerás, sok formázást igényel, így olyan próbálkozzon meg vele, akinek eleve hullámos a haja. 

Frizura trend - nem csak hosszú hajúaknak

A legjobb frizura trendek 2023-ban a rövid hajúakra is - szerencsére - gondol, ráadásul az sem baj, ha vékony szálú a hajunk. 

De mitől lesz jó a frizura? Ha egészséges a haj! Ehhez pedig természetes vitamintartalma, antioxidáns hatása miatt a Catalase kapszula nem csak a hajunkra, de az egész szervezetünkre pozitívan hat. Nem csak az őszülésen, de a hajhulláson is segít!